Strijd om parkeren in amsterdam

Parkeren

Parkeren in amsterdam: De bedoeling bij verkoop bepaalt van wie een parkeerplaats is. Zo heeft de voorzieningenrechter van de rechtbank Amsterdam beslist. De eigenaar van twee appartementen en bijbehorende parkeerplekken. Deze zijn verkocht in 1999 één van beide appartementen met parkeerplaats aan zijn schoonzoon volgens zijn advocaat.

De notaris maakte echter een fout. Hierop vermeldde hij in de leveringsakte het kadastrale nummer van de parkeerplaats horend bij het huisnummer van de vader. De vader en zijn schoonzoon merkten deze fout niet op. In 2005 verkocht de schoonzoon zijn appartement aan een nieuwe eigenaar. Opnieuw vermeldde de leveringsakte het verkeerde kadastrale nummer met parkeren in amsterdam.

De nieuwe eigenaar parkeerde bovendien veertien jaar lang op de plek behorend bij zijn appartement, totdat hij van de vader hoorde van de fout. De nieuwe eigenaar wilde vervolgens dat de vader die plek ontruimde. Daarmee gaat de voorzieningenrechter niet in mee. Duidelijk is dat alle betrokkenen de bedoeling hebben gehad de parkeerplaats te verkopen c.q. te kopen.

Amsterdam kampt al langer met een parkeerprobleem.Als je wilt parkeren i n amsterdam dan weet je van te voren al dat het lastig gaan zijn. Dergelijke juridische geschillen over een parkeerplaats komen steeds vaker voor. We merken dat een goede advocaat welk gespecialiseerd is in burgelijke recht voor een snelle afwikkeling zorgt.

Het is te hopen dat de gemeente snel actie onderneemt om de bewoners van amsterdam snel een oplossing te bieden.

Deel deze artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *