Aanbevolen Specialisten

VeiligDoen B.V.

  1. Home
  2. »
  3. Overige Rechtsgebieden
  4. »
  5. VeiligDoen B.V.
Adres:
Roomweg 66, 7523 BR, Enschede, Nederlnd
Beschrijving:

Over VeiligDoen

Wil je ons beter leren kennen?

VeiligDoen is een juridisch kantoor gevestigd in Enschede. Wij zorgen ervoor dat jij veilige zakenrelaties aan kunt gaan. Dit doen we door algemene voorwaarden en contracten op te stellen speciaal voor jou op maat. Daarnaast geven we juridisch advies voor de ondernemers die wat extra hulp kunnen gebruiken. Dit doen we voor zzp’ers, freelancers en mkb’ers.

Doe’t veilig. Start bij VeiligDoen.

Het begin van VeiligDoen

Ondernemen is leuk en spannend! Maar hoe voorkom je vervelende verassingen? Hoe beperk je de risico’s en hoe doe je het veilig? Daar dacht ondernemer Niels Perik, de oprichter van VeiligDoen, vaak aan.

Hij was verbaasd hoe duur en tijdrovend het is om alles goed te regelen voor een veilige onderneming. Al snel bleek dat vele ondernemers dezelfde ervaring deelden. Dat kon slimmer en leuker. Zo ontstond in 2012 VeiligDoen.

Groeien door beter te worden

We zijn kritisch op onszelf en op elkaar. Continu luisteren we actief naar onze klanten. Onafgebroken verfijnen we onze kennis, werkwijze en systemen. Zodat we VeiligDoen elke dag weer een stukje beter maken. En daar worden onze klanten ook gelukkig van.

Inmiddels is VeiligDoen uitgegroeid tot het juridisch kantoor dat echt het verschil maakt voor vele ondernemers. En daar zijn we best trots op.

Dit beloven wij

Wij beloven waar voor je geld, een snelle levering en documenten in een begrijpelijke taal. Onze juristen zijn oprecht geïnteresseerd in jouw onderneming en leveren diensten van hoge kwaliteit speciaal voor jou op maat.

Contact Informatie
Telefoon: 053 – 82 00 286
Website: