Aanbevolen Specialisten

Mr Schijlen Juridisch Rechtskundig

  1. Home
  2. »
  3. Aansprakelijksheidsrecht
  4. »
  5. Mr Schijlen Juridisch Rechtskundig
Adres:
Verlengde Poolseweg 16, Business Park II, B Building – 3rd Floor, 4818 CL, Breda, Nederland
Beschrijving:

20 jaar juridische ervaring.

Als zelfstandig kantoorhoudende Civilist & Incassojurist te Breda help ik u en uw bedrijfsonderneming graag met al uw juridische kwesties. Ruim 20 jaar ervaring met civiele zaken, met bestuursrechtelijke kwesties en tevens met meerdere soorten strafzaken.

Ik zet mijn breed omlijnde juridische vakkennis en werkervaring in voor iedere cliënt die op zoek is naar een gedreven en scherpe jurist die naast specifieke vakkennis ook over een flinke portie retorisch talent beschikt.

Juridisch rechtskundig rechtsbijstand

Ik kan u in (bijna) alle rechtsgebieden voorzien van juridisch rechtskundig rechtsbijstand en op alle mogelijke manieren qua rechtsgeleerdheid maatwerk bieden. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw arbeidskwestie of in uw huurkwestie zowel civielrechtelijk als tegelijkertijd bestuursrechtelijk door mij worden bijgestaan.

Daarbij werk ik tegen een scherp (incasso)tarief. Daarnaast werk ik ook met bedrijven met zogenaamde vaste prijsafspraken, en kunnen ondernemers uit het MKB bij mij steeds terecht voor een vast juridisch prijsafspraak zodat zij niet achteraf voor financiële verassingen komen te staan.

Contact Informatie
Telefoon: 076 – 2019 275
Website: