Aanbevolen Specialisten

JPFJuristen

  1. Home
  2. »
  3. Arbeidsrecht
  4. »
  5. JPFJuristen
Adres:
Boutenslaan 2, 5615 CW, Eindhoven, Nederland
Beschrijving:

JPF Juristen is een modern, enthousiast juristenkantoor aan de rand van het centrum in Eindhoven. De oprichter van het kantoor de heer J.P.J. Franssen is een ervaren jurist die op 1 juli 2007 zijn eigen kantoor heeft geopend.

JPF Juristen staat voor: juridische professionaliteit, een heldere aanpak, effectief, doelgericht, klantgerichtheid, betaalbare tarieven, goede bereikbaarheid. JPF Juristen is er voor u als rechtszoekende als juridisch adviseur, onderhandelaar, als procesvertegenwoordiger en als gesprekspartner.

Ons kantoor is er voor u om uw zorgen weg te nemen en in duidelijke taal te adviseren over kansen en haalbaarheid van een zaak, met een persoonlijke, professionele aanpak. U heeft recht op een goed en gedegen juridisch advies en bij gerechtelijke procedures heeft u recht op goede, kwalitatieve en doortastende rechtsbijstand. JPF Juristen staat u graag bij op diverse rechtsgebieden: ontslagrecht, sociaal zekerheidsrecht (uitkeringszaken), consumentenrecht en belastingrecht.

JPF Juristen geniet landelijke bekendheid op het gebied van rechtsbijstand in zaken die te maken hebben met uitkeringskwesties, zaken tegen het UWV: ZW-uitkering en WIA-uitkering en ontslagrecht.

Contact Informatie
Telefoon: 085-0492430
Website: