Rechtshulp in Zeeland

Telefoonnummers Amsterdam
020 369 9837
Den Haag
070 568 0854
Rotterdam
010 668 0102
Almere
036 369 0082
Leiden
071 569 0214
Utrecht
030 369 0461

Juridische Advies Zeeland

Het leven is onvoorspelbaar. Het kan dan ook wel eens gebeuren dat je rechtshulp nodig hebt. Woon je in Zeeland en heb je juridische hulp nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een team deskundigen die betrouwbaar, snel en betaalbaar zijn. Wij richten onze juridische hulp niet alleen op particulieren maar staan ook dag en nacht klaar om bedrijven te ondersteunen.

Als particulier kun je bij ons terecht voor verschillende soorten juridische hulp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld juridische problemen met betrekking tot huur maar ook dingen zoals geschillen met een (ver)huurder. Van een burenruzie tot een echtscheiding, onze deskundigen kennen de rechten en plichten van binnen en buiten. Een advocaat kan best prijzig zijn en dat snappen wij, daarom bieden wij de hulp van ons deskundige team aan voor een betaalbare prijs.

Natuurlijk kun je als bedrijf ook te maken krijgen met verschillende rechten en plichten. Zo heb je als bedrijf onder meer te voldoen aan het arbeidsrecht, overeenkomstenrecht, incassorecht, ondernemingsrecht en nog veel meer. Er zitten veel haken en ogen aan een bedrijf runnen. Daarom bieden wij ook voor bedrijven de beste deskundige hulp aan.

Wij bieden onze juridische hulp landelijk aan omdat wij vinden dat iedereen hulp verdient. Ben je een inwoner van de provincie Zeeland dan kun je dus ook op onze hulp rekenen.

Rechtsgebieden

Advocaten in Zeeland

Zeeland is een provincie in het zuidwesten van Nederland. Zeeland grenst aan de Nederlandse provincies Zeeland en Noord-Brabant en de Belgische provincies West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en (voor een klein stuk) Antwerpen. Zeeland telt 381.182 inwoners (augustus 2015), bestuurlijk centrum van de provincie is de hoofdstad Middelburg. De gemeente met de meeste inwoners is echter Terneuzen in Zeeuws-Vlaanderen. Het bijvoeglijk naamwoord is Zeeuws en de bewoners heten Zeeuwen.
De hoofdstad van de provincie is Middelburg. Die stad vormt samen met Vlissingen en Oost-Souburg het grootste kerngebied. Vlissingen en Terneuzen zijn belangrijke havenplaatsen met grote industriegebieden. Goes ligt centraal op Zuid-Beveland en heeft naast Middelburg, door de geografische ligging, ook een belangrijke centrumfunctie.

De grootste Zeeuwse stad is Middelburg met 39.210 inwoners in 2014. Tweede is Vlissingen met 33.100 inwoners. Vaak wordt echter, zoals door het Centraal Bureau voor de Statistiek, het dorp Oost-Souburg tot de bevolkingskern Vlissingen/Oost-Souburg gerekend, waardoor het met 43.505 inwoners de grootste kern van Zeeland is. Daarna volgen Goes (26.920 inwoners) en Terneuzen (24.900 inwoners). Deze vier plaatsen zijn met 25.000-50.000 inwoners de grootste kernen in Zeeland. Verder zijn er plaatsen met meer dan 10.000 inwoners, zoals Zierikzee, Hulst en dus Oost-Souburg. Daarnaast zijn er veel kleine historische steden, zoals Tholen, Sluis en Veere en vele dorpen en buurtschappen.
Verder staat Zeeland bekend om zijn grote hoeveelheid aan natuur, de stranden en de vakantieparken. Vaak komen Duitsers en Belgen in de zomervakantie naar Zeeland om van de zon te genieten.

De provincie Zeeland is opgedeeld in 13 verschillende gemeenten, namelijk:

[/cs_column][/cs_row]
 • Borsele
 • Goes
 • Hulst
 • Kapelle
 • Middelburg
 • Noord-Beveland
 • Reimerswaal
 • Schouwen-Duiveland
 • Sluis
 • Terneuzen
 • Tholen
 • Veere
 • Vlissingen