Advocaten en Juristen in Drenthe

Telefoonnummers Amsterdam
020 369 9837
Den Haag
070 568 0854
Rotterdam
010 668 0102
Almere
036 369 0082
Leiden
071 569 0214
Utrecht
030 369 0461

Advocaat in Drenthe

Advocaat in Drenthe. Het leven is onvoorspelbaar. Het kan dan ook wel eens gebeuren dat je rechtshulp nodig hebt. Woon je in Drenthe en heb je juridische hulp nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben een team deskundigen die betrouwbaar, snel en betaalbaar zijn. Verder is onze juridische hulp niet alleen op particulieren gericht maar staan ook dag en nacht klaar om bedrijven te ondersteunen.

Als particulier kun je bij ons terecht voor verschillende soorten juridische hulp. Denk hierbij aan bijvoorbeeld juridische problemen met betrekking tot huur maar ook dingen zoals geschillen met een (ver)huurder.

Van een burenruzie tot een echtscheiding, onze deskundigen kennen de rechten en plichten van binnen en buiten. Echter een advocaat kan best prijzig zijn en dat snappen wij, daarom bieden wij de hulp van ons deskundige team aan voor een betaalbare prijs.

Bovendien kun je als bedrijf ook te maken krijgen met verschillende rechten en plichten. Zo heb je als bedrijf onder meer te voldoen aan het arbeidsrecht, overeenkomstenrecht, incassorecht, ondernemingsrecht en nog veel meer. Er zitten veel haken en ogen aan een bedrijf runnen. Daarom bieden wij ook voor bedrijven de beste deskundige hulp aan.

Wij bieden onze juridische hulp landelijk aan omdat wij vinden dat iedereen hulp verdient. Ben je een inwoner van de provincie Drenthe dan kun je dus ook op onze hulp rekenen.

Rechtsgebieden

Juristen in Drenthe

Advocaat in Drenthe. Drente is een provincie in Nederland, gelegen in het noordoosten van het land. Grofweg grenst ze in het noorden aan de provincie Groningen, in het oosten aan de Duitse deelstaat Nedersaksen, in het zuiden aan de provincie Overijssel en in het westen aan de provincie Friesland. De hoofdstad en grootste plaats is Assen; de gemeente met de meeste inwoners is Emmen.
Drenthe is de dunstbevolkte provincie van Nederland en heeft zijn landelijke karakter weten te behouden. Plaatsen met een stedelijk karakter zijn er amper en het merendeel van de bevolking woont in de dorpen op het platteland.

Assen is bekend om zijn TT-races op het circuit ter plaatse en het Drents Museum.

Emmen geniet bekendheid vanwege Wildlands Adventure Zoo Emmen (voorheen Dierenpark Emmen), dat qua bezoekersaantal de grootste attractie van het noorden is (in 2016 ruim een miljoen bezoekers). Emmen is tevens bekend van de profclub FC Emmen, de enige Drentse club in de Eredivisie.

Zuidlaren is vooral bekend van de Zuidlaardermarkt, Europa's grootste najaarsmarkt voor paarden. Jaarlijks trekt deze markt zo'n 150.000 bezoekers en worden er meer dan 2.000 paarden verhandeld. Ook is Zuidlaren bekend van Berend Botje en van de Prins Bernhardhoeve, tot de verkoop in 2006 met 40.000 m² het op twee na grootste beurzencomplex van Nederland, na de Jaarbeurs Utrecht en de RAI Amsterdam.

Diversiteit

Coevorden (in 1408), Meppel (in 1644 en 1809) en Assen (in 1809) zijn de enige plaatsen in Drenthe die ooit stadsrechten kregen. Coevorden was de stad waar de drost van Drenthe resideerde en was een belangrijke vestingstad, omdat lange tijd de enige verbinding met het noorden langs de stad liep. Meppel ontwikkelde zich vanaf de 15e eeuw door de turfwinning in de omgeving en werd later een handelscentrum, als nieuwe 'toegang' tot het noorden.
Hoogeveen heeft een rol gespeeld in de turfvaart.

Bel ons gerust indien je juridisch advies wilt of een advocaat in Drenthe zoekt .

Sinds 1998 bestaat Drenthe uit 12 verschillende gemeenten, namelijk:

[/cs_column][/cs_row]
 • Aa en Hunze
 • Assen
 • Borger-Odoorn
 • Coevorden
 • Emmen
 • Hoogeveen
 • Meppel
 • Midden-Drenthe
 • Noordenveld
 • Tynaarlo
 • Westerveld
 • De Wolden